Perdu

Zaalhuur 

Op de dagen dat Perdu geen eigen programma’s heeft, wordt de zaal voor andere culturele activiteiten verhuurd. Uitgeverijen presenteren er graag literaire uitgaven en jonge theatergroepen gebruiken de zaal voor repetities en try-outs. Ook vinden er debatten plaats over cultuur, politiek en kunst. Omdat zaalverhuur een belangrijke aanvullende bron van inkomsten is voor de stichting zorgen de vrijwilligers van Perdu voor de nodige dienstverlening (bar).

Onze voordelen:
- Bijzonder literatuurvriendelijke prijs voor boekpresentaties van nieuwe bundels
- Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (hartje Amsterdam)
- Eén contactpersoon die alles voor u regelt

Zaalhuur mogelijk tijdens de lockdown
Ondanks de lockdown is de professionele beoefening van kunst en cultuur wel toegestaan (zonder toeschouwers). Dagelijkse werkzaamheden mogen doorgaan zonder beperkingen. Dit betekent dat streamen en repeteren zonder publiek zijn toegestaan, evenals professionele opnames voor audiovisuele producties. Onze zaal blijft dus nog gewoon beschikbaar om te huren. Neem contact op via perdu@perdu.nl, of via 020 627 62 95, om te informeren over de mogelijkheden.

Tarieven zaalhuur vind u onder het kopje 'Tarieven' links op de pagina, of op aanvraag via ruben[at]perdu.nl

Altijd inclusief:
- Technicus
- Garderobe
- Barpersoneel
- Boekenverkoop via Boekhandel Perdu

Klik hier voor de technische fiche met uitgebreide technische informatie, een lijst van aanwezige attributen, sfeerbeelden en een zaalplattegrond.

Wat u verder moet weten:
- Capaciteit zaal: wegens corona max. 75 mensen (normaal max. 100 mensen)
- Harde en/of versterkte muziek niet toegestaan
- Perdu sluit om 23:00 uur

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Perdu behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de bovengenoemde tarieven.

Voor meer informatie, neem contact op met Ruben Ing, via perdu[at]perdu.nl. Op aanvraag kunnen wij u een technische fiche en plattegrond van de zaal doorsturen.

Medewerker techniek:
Bram Giebels