Kantlijn Live:
Daar zijn woorden voor

Stichting Perdu - Kantlijn live 2024woorden-04
27 nov om 19:30 | deuren open: 19:00 | tickets: regulier €5, gratis met stadspas | taal: Nederlands
Gast programma
Nederlandstalig
Poëzievoordracht

We zijn niet de gebeurtenissen in ons leven. We zijn de verhalen die we daarover vertellen aan onszelf en aan de wereld. Er zijn manieren om die verhalen te vinden en de stem die daar bij hoort. We weten hoe dat moet; het is het ontwikkelen van je onvermogen tot liegen.

Kantlijn is een schrijverscollectief dat bestaat uit een kleurrijke groep mensen die hun talent ontwikkelen in het schrijven van verhalen, gedichten of liedteksten. Wekelijks zijn er op verschillende locaties in Amsterdam workshops. Inschrijven is niet nodig en de toegang is gratis. Je hoort bij Kantlijn door op te komen dagen.

Op 27 november betreden de Kantlijnschrijvers literair podium Perdu. Tijdens deze theateravond worden 15 schrijvers geflankeerd door speciale gast Babs Gons, onze dichter des Vaderlands, muzikanten Jean Koolen en Harold Koninckx en auteur René Appel.

Je hebt niks te verliezen door de waarheid te vertellen en literatuur is daar een uitvloeisel van. Niemand weet precies wat de waarheid is, maar iedereen voelt het als het geschreven gelezen of gehoord wordt. Als dat één keer gebeurt op een avond dan is dat een gelukkigmakend toeval. Als het door een hele avond deur gebeurt, dan is het bewijsvoering.