Perdu

Boekhandel 

Webshop

Vind ons volledige assortiment op www.boekhandelperdu.nl.

Openingstijden

Boekhandel Perdu is open van maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en tijdens literaire avondprogramma's. De webshop is altijd te bereiken via www.boekhandelperdu.nl.

Contact

Boekhandel Perdu
Kloveniersburgwal 86
1012 CZ Amsterdam
tel: 020-4220542
boekhandel[at]perdu.nl
www.boekhandelperdu.nl
Facebook

Assortiment

De boekhandel richt zich de laatste jaren vrijwel uitsluitend op poëzie en is daarin de enige in Nederland. Er is een groot assortiment nieuwe poëzie (waaronder bundels uitgegeven in eigen beheer), essaybundels en literaire tijdschriften waarbij de voorkeur uitgaat naar die literatuur die elders, uit economische overwegingen, moeilijk verkrijgbaar is.

De boekhandelaren zijn deskundig op het gebied van de poëzie en nemen graag de tijd om de klant zo zorgvuldig mogelijk van dienst te zijn. Tenny Frank schrijft sinds enkele jaren over bijzondere poëziebundels uit ons assortiment. Haar berichten kun je hier teruglezen.

Boekentafel

Boekhandel Perdu verzorgt graag een boekentafel tijdens presentaties, literaire programma's en festivals. Wij werken samen met zowel uitgeverijen als literaire organisaties. Voorbeelden daarvan zijn:

Medewerkers

De boekhandel draait op de inzet van vrijwilligers: Laurette Baten, Pyet van Brink, Martijn van Lieshout, Anneke Min (coördinator), Ineke Overtoom (coördinator), Peter Prins, Nickie Theunissen, Marlies Rijneveld and Heleen ter Schure