Maar wij hebben de maan!

Stichting Perdu - Kantlijn live
13 dec om 19:30 | Begint om 19:30, inloop vanaf 19:00. Taal: Nederlands. Kaarten: Regulier €5, Stadspas: gratis.
Anders

Deze feestelijke avond heeft als thema Maar wij hebben de maan! alwaar schrijvers van Kantlijn optreden voor publiek. Ze brengen originele verhalen en gedichten met de maan als onderwerp, elk met een eigen stem.

De schrijvers van Kantlijn, die de wind niet altijd mee hebben gehad, zijn stuk voor stuk kleurrijke mensen met talent voor het schrijven van verhalen en gedichten. Ze dragen deze uit via publicaties en podiumoptredens.

Verder treedt op Kiki Heessels, theatermaker en zangeres, die samen met gitarist Gerrit de Boer, onder meer maanliederen ten gehore brengt. Dichter Jos van Hest wordt geïnterviewd door misdaadschrijver René Appel over inspiratie, dichterschap en de maan. 

De presentatie van de avond is in handen van Harold Konickx, gastdocent van Kantlijn.

Over Kantlijn

Stichting Kantlijn organiseert wekelijkse schrijfworkshops in Amsterdam voor iedereen die wil (leren) schrijven onder de inspirerende begeleiding van schrijfdocenten, afkomstig uit het schrijversvak.

Kantlijn bestaat dankzij donaties van de Vrienden van Kantlijn, subsidiegevers en fondsen. Donateur worden? Kijk op onze website.