Perdu is de enige gespecialiseerde poëzieboekhandel in Amsterdam en een van de weinige in Nederland, waardoor het een heel bijzondere ruimte is om nog te bestaan in het centrum van de stad. We begonnen in 1984 als kleine boekhandel in De Pijp en sinds 1995 zitten we op onze prachtige locatie aan de Kloveniersburgwal 86. Onlangs is onze boekwinkel ook online geopend. 

We bieden een gecureerd aanbod van Nederlandse/vertaalde naar Nederlandse en Engelse/vertaalde naar Engelse titels, zorgvuldig geselecteerd door onze toegewijde boekverkopers. Naast recent verschenen titels vind je op onze boekenplank ook poëzietijdschriften en andere experimentele uitgaven, eerste uitdrukkingen en speciale edities, posters, ansichtkaarten en andere poëziegerelateerde curiosa. 

Onze boekwinkel doet ook dienst als gezellige leeshoek. Al onze bezoekers worden uitgenodigd om met een boek aan onze leestafel plaats te nemen en een kopje koffie te drinken. Onze boekverkopers lezen en dromen over poëzie en helpen je graag aan een nieuwe titel waarvan je niet wist dat je die zocht. 

Kun je niet naar ons toe komen? Wij brengen de poëzie naar jou! In onze online boekwinkel vind je een flink, steeds uitbreidend aanbod van recente Nederlandse en Engelse titels. Bekijk het hier.